Paul Verschelden Ronse = Alles voor uw comfort: Kachels, Inbouwhaarden, Electro, Keukenartikelen, Huwelijkslijsten, Huishoudtoestellen

bezoek ons ook op

paulverschelden.exellentshop.be

 

×

Home

Wij dromen allen van warmte, gezelligheid en de sfeer van het vlammenspel dat de kachel of inbouwhaard ons biedt. Uiteraard willen we naast het comfort en de gezelligheid dat het verwarmingstoestel ons verschaft, ook de zekerheid en het gevoel van veiligheid en betrouwbaarheid hebben. Daarom bent U bij PAUL VERSCHELDEN aan het juiste adres.

Als familiebedrijf met 70 jaar ervaring en in derde generatie, kunnen wij U, samen met onze gedegen en bekwame medewerkers, de garantie bieden van een professionele afwerking en plaatsing. Zodoende kan U zorgeloos genieten van de warmte.

In onze ruime toonzaal kan U de diverse modellen haarden en kachels op gas, pellets, hout, kolen en mazout komen bezichtigen. Tevens kan U bij ons terecht voor het algemene onderhoud en technisch nazicht van Uw toestel. Daarvoor zijn wij erkend als CERGA-gehabiliteerd installateur voor de gastoestellen.

Wij verwelkomen U graag in onze toonzaal te Ronse, waar een ruime privé-parking ter uwer beschikking staat.

Tot binnenkort.

Het team Paul Verschelden

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com
Verkoopsvoorwaarden   •  Cookie verklaring   •  Privacy verklaring   •   Disclaimer