Paul Verschelden Ronse = Alles voor uw comfort: Kachels, Inbouwhaarden, Electro, Keukenartikelen, Huwelijkslijsten, Huishoudtoestellen

Beste klant,

Wegens jaarlijks verlof zijn wij gesloten van 22 juli tot 5 augustus inbegrepen. Voor dringende herstellingen kan U terecht op volgende nummers.

MIELE: 02/4511616

BOSCH: 02/4757100

ELECTROLUX-ZANUSSI-AEG : 02/3630444

voorzie U van het type  en het serienummer van uw toestel, dit vind u op het signalisatie plaatje binnen in Uw toestel.

Wij wensen u een aangenaam verlof

 

 

 

×

Home

Wij dromen allen van warmte gezelligheid en de sfeer van een kachel of inbouwhaard met de weergave van een echt vuur die brandt.
Uiteraard willen we naast het comfort en en de gezelligheid van ons verwarmingstoestel ook de zekerheid hebben en het gevoel van veiligheigheid en betrouwbaarheid, en daarvoor moeten we bij Paul Verschelden zijn.

Paul Verschelden staat synoniem voor vakmanschap, degelijke service en de motivatie om kwaliteit af te leveren.

Wij zijn een familiebedrijf en dit samen met onze gedegen en uitstekende professionele medewerkers kunnen wij u garantie bieden en een professionele afwerking en plaatsing zodat u zorgeloos kan genieten van de warmte.

Wij hebben een ruime toonzaal ter beschikking waar diverse modellen haarden, kachels, pelletkachels en andere diverse soorten kachels die verwarmen op allerlei brandstoffen kan komen bezichtigen.

U kan ook terecht bij ons voor het algemene onderhoud van uw kachel of haard en schouw.

Tot binnenkort bij ons in de toonzaal.

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com
Verkoopsvoorwaarden   •  Cookie verklaring   •  Privacy verklaring   •   Disclaimer